Ponuka pre firmy

Často mávate zamestnancov, ktorí sú práceneschopní z dôvodu bolestí pohybového aparátu? Chcete od svojich zamestnancov aby pracovali efektívnejšie, bez bolestí a stresu? Formou pohybovej terapie, masážnymi službami či workshopov to môžete docieliť. 

  • Individuálny pohybovo-relaxačný prístup k zamestnancovi. Zahŕňa pohybovú terapiu formou cvičení s prvkami manuálnych, masážnych, mobilizačných techník alebo kinesiotapingu.
  • Masáž pre zamestnancov v priestoroch Vašej firmy alebo v priestoroch Rehama štúdia. 
  • Workshop je zameraný na prevenciu a zahŕňa precvičovanie preťažovaných oblastí tela a odstránenie bolestí formou inštruktáže základov školy chrbta. Počas workshopu Vám poskytnem základné teoretické aj praktické vedomosti, pre zníženie bolesti chrbta a zmenu pohybových návykov. Program workshopu je navrhnutý podľa zamerania pracoviska.

Pomocou individuálnych cvičení, ktoré sú prispôsobené každému na mieru sa fyzioterapeut sústredí na to čo potrebujete. 

Pri skupinových cvičeniach ide o cviky podľa zamerania cvičiacej skupiny. Nie sú to kardio cvičenia, kde vypľujete dušu, ale zapotíte sa tiež. Samotné prevedenie cvikov podporí svaly celého tela a pokiaľ máte dlhodobo preťažované svalové partie, úľavu pocítite už po prvom cvičení.